در سالن جلسات مدیریت استانی تشکیل گردید؛
کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان کردستان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان؛ به منظور مدیریت آمار و بهبود کیفیت پخت و توزیع غذا، کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان کردستان، با حضور دکتر سید شهاب ارکیان مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان کردستان، معاون هماهنگی استان، رئیس اداره حراست و مالی، معاونین پشتیبانی پردیس ها، کارشناس مسئولان امور دانشجویی و سایر اعضا چهار شنبه 27 مهر 1401 در سالن جلسات مدیریت استانی تشکیل گردید.